07/16/17 19:54
(http://ivo.bg/)

На(р)цисти

“Почти половината от американците смятат, че президентът на САЩ Доналд Тръмп не е способен да представлява интересите на САЩ в преговорите с Русия, сочат резултатите от допитване на вестник “Вашингтон пост” и телевизия Ей Би Си, оповестени днес и цитирани от ТАСС и БТА. На това мнение са 48% от анкетираните 1001 американци.

Точно толкова смятат също, че за времето на президентството на Тръмп САЩ са изгубили позиции в света. Участниците в анкетата били попитани също така доколко е правомерна срещата през лятото на м.г. на Доналд Тръмп-младши с руската юристка Наталия Веселницкая, в присъствието на зетя на президента Джаред Къшнър, и на шефа на предизборната му кампания Пол Манафорт.

Само 26 на сто от запитаните отговорили, че те имат право на такава среща. Близо две трети обаче смятат, че срещата е била неуместна. Резултатите от проучването сочат още, че 58 на сто от американците са недоволни от работата на Тръмп като президент. 41 на сто пък не одобряват неговата икономическа политика.

Що се отнася до въпроса за намесата в американските избори, мнозинството – 60 на сто от запитаните – вярва, че Русия се е опитала да повлияе на резултата от президентските избори в САЩ м.г. При това 44 на сто от анкетираните смятат, че именно Тръмп е получил изгода от руската намеса, а 14 на сто смятат обратното”. http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/07/16/3008091_pochti_polovinata_amerikanci_smiatat_che_trump_ne_moje/

Да ми е простено ако греша, понеже към момента в ivo.bg имам 5589 публикации ( над 90 процента от които собствени статии) за 9 години, но май никога не съм взимал повод от анонимен комента(то)р в друг форум, за да напиша “контракоментар”. Не че в случая съм се натъкнал на нещо извънредно- точно обратното, типично е.

“gozambo

Рейтинг: 1986

19:04, 16 юли 17

“Тия проучвания са като онези проучвания, които казваха, че Хилъри има 97% шанс да спечели. При това са без значение. Тръмп е президентът, той определя външната политика, а не подкокоросваните от еврейските медии малцинствени групи- гейове и лесбийки,феминистки,черни безработни от гетата,наркомани,нелегални,криминали и прясно индоктринирани студенти в либералните колежи” .

Да оставим настрана чистата фактология, според която Хилари Клинтън наистина спечели изборите в абсолютни стойности, но загуби поради разпределението на гласовете според избирателните комисии, гласуващи от името на гласувалите. А и не е важно в случая кой и как точно спечели накрая на изборния процес в САЩ.  Да не се връщаме към тази американска технология…

Друго искам да кажа: наш нацист, но когото не му стиска да застане с името си зад антисемитизма си, хомофобията, расизма, женомразието и прочее характеристики на домораслите ни на(р)цисти, доволни от своята арийска, расова, мачистка чистота, е обобщил в няколко изречения автопортрета на воюващите срещу запада и либерализма рашизоиди в България.

“Хубавото” в случая е в това, че не се налага да обяснявам нищо. Авторът на коментара е изчерпателен в кратката форма, в която представя себе си и себеподобните си. Откровения от този род говорят за гузната съвест на техните автори, които освен това са и страхливци – не смеят да се противопоставят с името си на омразното им статукво. Нахвърлят се от засада на жените, черните, сексуално различните и – разбира се, на вреите.

С една дума: типична комплексарщина на объркания рашизоид, за когото омразата към различните е отдушник за малодушната му “широка” проруска душа.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване