03/27/18 14:45
(http://ivo.bg/)

Защо Бойко вика в София Бойко от Москва

Премиерът Бойко Борисов извика посланик Бойко Коцев от Москва за консултации.

Защо Бойко вика в София Бойко от Москва?

Защото Бойко иска се увери от Бойко, че никой от бойкопомазаните ни дипломати в Москва не шпионира за България. Ако някой прави изключение, трябва да бъде изгонен от Путин немедлено в името на мира в Черноморския регион, Балканите ( особено  западните), Босфора, Дарданелите, Одринска Тракия, Близкия изток, Афганистан и други горещи точки по света, приоритетни за Бойк(ов)ата ни дипломация. Важното е мир да има. ( НА СНИМКАТА : Путин връчва инструкции на Бойко Коцев за неговия подчинен Бойко Борисов)b_1348675802Kocev-dd981b3e32

 

 

 

 

Ако Путин не пожелае да изгони никой българин без да е провокиран ( защото българското покорство е направо обезоръжаващо за него), Бойко винаги е готов да се застрахова за успеха на операцията и лично да изхвърли изменника на Русия от посолството. Опит не му липсва в застрахователните дейности. Така ще се превърне в гръмоотвод за намаляване на напрежението по трасето Изток – Запад, т.е. в нещо повече от мечтания мост между Изтока и Запада. Защото мостът го тъпчат, а от гръмоотвода се боят като от конкурентен български енергиен хъб.

Успее ли, Бойко може да включи натрупаната по този начин енергия, пренасочена от конфортацията между Изтока и Запада, в националната електрическа мрежа за компенсиране на подлежащите на закриване вредни американски централи до пълното тържество руския мирен атом: досега само в АЕЦ “Козлодуй”, а след някое друго десетилетие – не по-късно от края на века-  и в АЕЦ “Белене”.

Иначе казано Бойко вика Бойко, за да се консултира кой от работещите за руските интереси български дипломати най – малко ще липсва на каузата по укрепването на руско – българската дружба  в случай, че Путин реши да го прогони, за да отмъсти на онези съюзници на България, които гонят руски дипломати – че да знае България следващия път с кого да се съюзява!

 

Иначе, ако пак ще удрям на стари вицове, този прилича на онзи за шпионина, който викал по радиостанцията ( понеже нямаше мобилни телефони на времето) : “ало, 6 -ти, тук 7 -ми, онзи дето го следя, ме следи, какво да правя”?

П.С. И Молдова се реши на солидарна стъпка срещу руското отровителство. Това е особено унищожителна аналогия с аргументацията на София, че причината да сме въздържани е фактът, че сме много уязвими ( малки, бедни, застрашени от русофилщина). Такива намеци вече започнаха да правят коментатори, мобилизирани да оправдават страхливостта на Борисов.  Защото ако има наистина незащитена, граничеща с Русия по суша, пряко застрашена от руска брутална намеса ( външна и военна или вътрешна чрез активиране на агентура), далеч по-бедна и малка държава от България в Европа, това е тъкмо Молдова. https://www.actualno.com/europe/i-moldova-goni-ruski-diplomati-news_666756.html

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване