06/11/10 21:34
(http://e-vestnik.bg/)

В десетката: За хората и порното

Интернет е пълен с аматьорски порнофилми, снимани в домашни условия, много по-хард от показаното на снимката.

Скоро една позната ни запозна (via Face­book) с една интересна статистика за порното в интернет пространството. Накара ме да се замисля за съвременната пристрастеност на някои хора към порното.

Че всеки е гледал порно поне веднъж, това е ясно. Кога обаче гледането на клатещи се, често недотам привлекателни, каки се превърна в занимание подобно на хоби, спорт, или чисто и просто навик? Кога човек се пристрастява към гледането на порно и започва да предпочита лъскането пред компютъра или телевизора, вместо да отиде и да плясне жена си по дупето?

Тъй като не познавам жени върли фенки на гледането на порно, ще посветя поста си на мъжете, въпреки, че статистиката показва, че жените никак не отстъпват.

В част от случаите мъжете са тласнати към онанирането от собствените си жени (не непременно техни съпруги), които твърде често страдат от главоболие и прекарват прекалено много време по пеньоар и ролки и прекалено малко време в обезкосмяване и разкрасяване. Такива мъже донякъде ги разбирам и даже съжалявам. Все пак въпросните дами да са благодарни, че поне мъжете им няма да лепнат някоя срамна болест от телевизора.

Някои мъже, обаче, гледането на порно просто си ги кефи, независимо от усилията на жените им да направят секса с тях по-привлекателен от среднощното ръкоблудство. Подобни типове просто обичат да са сами със себе си, така да се каже, и това им доставя някакво необяснимо за мен удоволствие — дет се вика, както аз сам мога да се оправя, никой не може да ме оправи! Подобен род чекиджии, без извинение, са неспасяеми, така че техните половинки имат избор — или да се примирят, или просто да им бият шута.

Разбира се, за други мъже порното просто няма алтернатива. Те са или комплексирани загубеняци, които не могат да си хванат гадже, или просто са в кофти период и нещо не им връзва. Само да внимават, че лесно се привиква, както изглежда, и временното решение за разпускане може тутакси да се превърне в постоянен и верен спътник в тихата спалня.

Има и двойки, които гледат заедно порно и в това няма нищо лошо, щом и двамата са окей със ситуацията. Кофти става, ако единият забележи, че другият се увлича повече по екрана, отколкото по голото тяло до себе си.

При всички положения популярността, на която се радва порно индустрията, до голяма степен се дължи на нейната достъпност. Уж има десетки легални пречки за снимането, разпространяването и гледането на порно (или поне за безплатното такова), а в действителност да си пуснеш филмче за възрастни се оказва едно от най-лесните неща. Както показва и статистиката, често в ежедневието си ставаме жертви на порно спамове в интернет. Порното е на един клик разстояние.

В заключение — гледането на порно може да се окаже не толкова безобидно, колкото изглежда на пръв поглед. Така че имайте едно наум и… enjoy!

Виж още текстове в блога ентелегентно

Публикувана на 06/11/10 21:34 http://e-vestnik.bg/9327/v-desetkata-za-horata-i-pornoto/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване