08/29/10 21:03
(http://e-vestnik.bg/)

Седмична астрологична прогноза 30.08 - 05.09.2010

И през настоящата седмица  ретроградното движение на Меркурий продължава; отново напомням за внимателно шофиране; може пощата да се бави и загубва и да срещаме трудности при свързването с другите и комуникацията помежду ни. Периодът не е подходящ за преговори или подписване на договори.
Все още продължава акцента върху везните, но също и върху овен, козирог и рак, съответно по опозиционна и квадратна връзка (аспектите, които везните правят с тези знаци):
Марс във везни ни дава възможността за много прецизни и уравновесени действия (без крайности или необмислени избухвания); поведението ни трябва да е балансирано, което може да се получи единствено съзнателно;
Позицията на Венера в знака на везните (трон или управител се нарича положението й там) много допринася за постигането сравнително леко на разбирателство и балансирани отношения с околните, както и активно занимание с изкуство-дали професионално или като хоби, много е важно това да се случва по някакъв начин в живота ни, защото носи своите последствия и те са добри;
И Сатурн продължава ( и още доста време ще бъде така) да се движи в знака на везните, което като достойнство на планетата се нарича екзалтация и акцентира необходимостта да бъдем по-критични към себе си, по-отговорни и съвестни, както и по- честни.

Продължава през целия месец движението на слънцето в знака на девата и това има отношение към съзнателното ни отношение и стремеж към чистота на всякакво ниво - физическо, емоционално и мисловно, както и за критичност и трезва себеоценка.
През седмицата луната преминава през знаците телец, близнаци и рак и като цяло е подходяща за създаване на близост и уют на хората около нас, доколкото това ни е възможно.

Понеделник (19 лунен ден) – първия от двата критични дни - ден на духовни илюзии и заблуди, лъжи; трябва да бъдем скромни и умерени във всичко, смирени по възможност.

Вторник (20 лунен ден) – ден с голяма сила – добър да преодолеем съмненията, които имаме; пости и духовни промени.

Сряда (21 лунен ден) е ден за творчество, доброволна саможертва и обединяване с други хора  в името на по-висша цел.

Четвъртък (22 лунен ден) - ден за постигане на целите ни, изучаване на мъдрости и алтруизъм.

Петък (23 лунен ден) – вторият рисков ден от седмицата – важно е да се въздържаме от изкушения от всякакъв характер; за това – стремеж към  справедливост и доброта, прошка и покаяние.

Събота (24 лунен ден) – ден за получаване на откровения и промяна, силен.

Неделя (25 лунен ден) – по-подходящ за пасивност, съзерцание и размисли върху поведението ни.
.

Овен
21 март – 19 април

Вниманието на овена (и хората с асцендент овен) и тази седмица е най-вече към човека до него, нека му създаде красиви моменти и романтични изживявания.
Сега е подходящият момент да вземе някои важни решения за здравето си и за отношението си към него, така и относно своята работа.
Да не водят преговори през периода и да не подписват договори.
В началото на седмицата финансовите теми са по-актуални, както и възможността да усещат потребностите на клиентите си (за тези овни, които работят с такива), към средата - да намерят време за братя и сестри, срещи и пътувания наблизо и в края на седмицата – внимание към хората вкъщи, но също и размисли относно това в какво вярват и защо, биха били полезни и за овните, и за тези около тях.

Телец
20 април – 20 май

На телеца (и хората с асцендент телец) и тази седмица ...

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване