10/11/10 21:35
(http://e-vestnik.bg/)

Екатерина Мириманова: “За да отслабнете, трябва да ядете всичко”

Непрестанната борба с килограмите

Авторката преди…
и след диетата.

Екатерина Мириманова била доста пълно дете, въпреки опитите на родителите да й наложат ограничения. На 14 години обаче решава да отслабне, прибягвайки до познатия метод да ограничи количеството храна до минимум. Бързо достигнала заветните 50 кг при ръст 175 см и скоро дори получила предложение да се снима като модел. Благодарение на активния си начин на живот – работела в областта на рекламата и паралелно с това завършила педагогика, а после и английска филология – поддържала добрата си форма. И то просто защото не й оставало време да се храни и почти цял ден консумирала само кафе.

В живота на младото момиче настъпва тежък период, когато навършва 17 години: баща й умира от рак, майка й се омъжва повторно и заминава за Испания, Екатерина се разделя с приятеля си. Всички тези неприятности я подтикват все повече да преяжда. Когато се запознава с настощия си съпруг, тя вече е качила 10 кг, а преди сватбата тежи 75 кг. Катя забременява и поради здравословни проблеми пие хормонални таблетки и се обездвижва. Две седмици преди раждането тя достига 112 кг, а няколко месеца след това младата майка вече тежи 120 кг!

Верният приятел – дрехите

Макар наднорменото тегло вече да се отразявало негативно на здравето на Екатерина, именно дрехите я карат да осъзнае, че има сериозен проблем. На първо място се стреснала от размера – 56-и. От друга страна, част от познатите на Екатерина вече й подхвърляли неособено деликатни намеци. Тя се чувствала млада, красива и крояла амбициозни планове за бъдещето, а изглеждала възрастна, уморена и изтощена. Тогава младата жена решава, че ще направи всичко възможно да изглежда по начина, по който се чувства.

Сбъднатото чудо – създаването на системата Минус 60

Решението било взето. Сега Екатерина трябвало само да намери начин да постигне набелязаната цел. След проучване на всички най-разпространени диети тя осъзнала, че се налага да намери по-естествен начин да стопи наднорменото тегло. На принципа на „проба-грешка” Екатерина създава собствен метод за отслабване, който по-късно нарича системата Минус 60.
Ефикасна ли е системата Минус 60? Екатерина Мириманова я спазва година и половина и отслабва с 60 кг. И то без да прибягва до услугите на пластични хирурзи и без да приема препарати за отслабване. В началото близки и приятели я подминавали на улицата, защото не можели да я познаят, а дъщеря й, виждайки стара снимка на майка си, попитала: „Коя е тази леля?”.

За година и половина Екатерина сваля 60 кг, без да се лишава от нищо

Въодушевена от своето „вълшебно преобразяване”, както обича да се изразява самата Екатерина, тя създава сайт и форум, където споделя опита си. Скоро стотици жени започват да следват правилата на системата, а сайтът се превръща в един от най-посещаваните в Русия. Тъй като Мириманова често казва, че благодарение на борбата с наднорменото тегло се е научила да вярва в чудеса, се случва поредното чудо: голямото руско издателство „Ексмо” й предлага да напише книга, в която да представи принципите на системата Минус 60. Книгата се нарежда в класацията с десетте най-продавани книги в Русия за 2008 г.

Системата Минус 60” предизвика огромен интерес сред желаещите да отслабнат. След дългогодишна борба с наднорменото тегло авторката създава собствен метод и успява да свали 60 кг за година и половина, без да се подлага на строги лишения. Системата Минус 60 е помогнала на хиляди хора да свалят ...

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване