01/16/11 22:35
(http://e-vestnik.bg/)

14 красавици, Берлускони и Путин - скандалът се разраства

Танцьорката Руби. Снимка: личен сайт

Скандалът “Рубигейт” с Берлускони и отношенията му с непълнолетната танцьорка Руби се разраства и вече може да се нарече “случаят Берлускони и 14-те красавици”. В хода на разследването по “Рубигейт” бяха претърсени освен жилището на красивата мароканка Руби, и апартаменти на още 13 момичета, живеещи в луксозен жилищен комплект, известен като “Милано 2″. Той се намира в град Сеграте, граничещ с Милано. Жилищата в комплекса били построени от строителната фирма “Едилнорд”, част от холдинга на Берлускони “Фининвест” и всъщност са негова собственост.

13-те млади дами, чиито домове бяха претърсени през уикенда, са заподозрени, че са част от мрежата от момичета, присъствали на различни партита в премиерските вили. Разследващите описват кооперацията в “Милано 2″ като “генерален щаб на момичетата от премиерските партита”. Красавиците са били възнаграждавани с много пари заради предоставени от тях услуги. В замяна момичетата имали право и да ползват апартаментите безплатно.

При претърсването на жилищата били открити множество еротични играчки, луксозни бижута, копринени одежди, маркови чанти и дрехи, сувенири на футболния клуб “Милан”, собственост на Берлускони. Върху някои от тези сувенири имало лични посвещения към Берлускони от сорта на: “На премиера Берлускони - световния шампион”. Най-голямо внимание обаче обискиращите обърнали на пликовете с пари в брой, открити в жилищата на момичетата и съдържащи суми от 1000 до 5000 евро, често пъти в банкноти с по-голям номинал, като например 500 евро.

За съществуването на 13-те момичета и тяхната самоличност разследващите научили от разпитите на мароканката Руби през август миналата година. Повечето от момичетата са участвали в конкурси за красота, телевизионни програми или са били рекламни лица на известни нощни клубове. Сред тях е Ирис Берарди, 18-годишната италианка с бразилски корени, която преди две години спечели награда от “Мис Италия”. Сред момичетата са и прочутите в Италия близначки Елеонора и Има Де Виво от Неапол. Имената им нашумяха с познанството им с премиера, който ги наричаше негови амулети и ги водеше със себе си на всички заседания на министри, организирани в Неапол и посветени на кризата с отпадъците там.

Четири от красавици от кооперацията - Елиза Тоти, Арис Еспиноса, Барбара Гуера и Йоана Визан, вече са известни на италианските следователи във връзка с друго разследване за проституция, свързано с предприемача от Бари Джанпаоло Таранти, за когото се твърди, че осигурявал момичета за партита на видни италианци, сред които и Берлускони. Сред тези момичета беше и Патриция Д’Адарио, който преди 2 години направи скандални разкрития за сексуалната си връзка с Берлускони.

В скандалната кооперация апартамент имала и доминиканката Маристеле Гарсия Поланко, танцьорка в програмата “Колорадо Кафе” на “Канал Италия 1″ -  телевизията на Берлускони. В същата програма танцуваше и настоящата областна съветничка от Ломбардия Никол Минети, която после завърши стоматология и лекуваше Берлускони в миланска клиника Сан Рафаеле след нападението срещу него през декември 2009 г., когато му бяха избити два зъба. Самата Минети също е разследвана по случая “Рубигейт”. На нея именно беше поверена непълнолетната Руби, когато е била освободена от полицията през май миналата година по настояване на Берлускони. Разследващите твърдят, че в нощта, когато Минети по поръчка на Берлускони дошла да прибере непълнолетното момиче, с нея е била и Маристеле Гарсия Поланко.

В претърсената кооперация край Милано живеела и Барбара Фаджьоли, балерина в програмата “Шоуто на рекордите” на “Канале чинкуе” на телевизията на Берлускони. Друга красавица от блока е Мириам Лодо, едно от момичетата от агенцията на звездния мениджър Леле Мора, също разследван по случая Руби. Съседка на Лодо е Алесандра Сорчинели. Нейното име нашумя с участието й в телевизионни програми, където гостуващи лекари, дерматолози и масажисти и изпитваха върху нейното тяло различни методи на лечение. ...

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване