01/16/11 09:24
(http://e-vestnik.bg/)

Ченгетата умориха зайцевъд в ареста. Цветанов може да е доволен

Човек на 51 години умря от инфаркт в следствения арест на столичния булевард “Г. М. Димитров”. Не в някое западнало районно, където бият и те връзват да висиш цяла нощ “на тролея”, а в най-представителния, така да се каже, арест.

Плевенчанинът Иво Андреев е …зайцевъд, собственик на кланица за зайци и председател на Националната асоциация на зайцевъдите. Той е в ареста от края на ноември м. г. по обвинение, че крал …собствените си машини, разположени в сградата, за която има договор за наем. И участвал в организирана престъпна група, която рекетирала наемодателя. Приятели и близки твърдят, че обвинението срещу него е скалъпено и поръчано, за да му убият бизнеса. Е, убили са го и физически.
Това се случва в европейската държава България в 2011 година след Христа.

Иво Андреев имал високо кървно, прилошало му, поискал помощ, фелдшерката на ареста му направила електрокардиограма (както твърди), и му дала хапче. Той умрял след половин час.

Борецът с престъпността Цветанов може да е доволен. Подчинените му, в изпълнения на плана с борбата с престъпниците, пълнят арестите и ги държат там с месеци без да има развитие по делата. Така успяват да ги уморят още в ареста, по бързата процедура. Няма нужда от доказване в съда.

Но, има стотици други, по-здрави от зайцевъда, които не умират в ареста, гадините нейдни. И седят с месеци, а следователи и прокурори се чудят как да им измислят нещо, за да оправдаят нелепите акции на ченгетата. Да изпълнят плана за борба с престъпността на Цветанов.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване