02/09/11 18:22
(http://www.klassa.bg/)

Аню Ангелов моли ДАНС да разследва корупцията в МО

Аню Ангелов ще помоли ДАНС да разследва случаи на корупция в Министерството на отбраната. Това стана ясно от думите на министъра на отбраната вчера на годишната конференция на висшите военни. Той обясни, че все още се срещат някои действия при подготовката на обществените поръчки и търговете, които навеждат на мисълта, че на експертно ниво се действа по "старата традиция".
Инспекторатът на МО, който до момента не е показал конкретни резултати в борбата срещу корупцията, пък вече е освободен от някои странични функции, за да бъде по-активен. Ангелов, който наскоро коментира, че в неговото министерство "най-много се е крало", вече обяви, че има нередности при обявяването на търга за възлагането на дейности по утилизация на излишни боеприпаси, но не каза какви са те. Той съобщи още, че работилите за ДС, които работят на експертно ниво в МО, ще запазят местата си, но ще бъде безкомпромисен към военните аташета.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване