02/09/11 15:53
(http://www.klassa.bg/)

Кой ще ушие сватбената рокля на Кейт Мидълтън

Остават по-малко от 3 месеца до най-голямото събитие на годината: сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Какви изненади са подготвили кралските младоженци за приятелите си, кой ще ушие роклята на Кейт и какъв костюм е избрал престолонаследникът – подробности в новия брой на HELLO! България.
Много или малко са 10 години за двама души, които се обичат? Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс отпразнуваха десетилетие брак и днес твърдят, че любовта им е по-жива, по-силна и по-истинска. Двамата актьори преминаха през тежкото изпитание на болестта ръка за ръка и продължават да се обичат въпреки разликата във възрастта, кризите и слуховете, които ги разделяха многократно.
Ексклузивно: само в новия брой на HELLO! България Галена и Георги Георгиеви отварят вратите на дома си и разказват за изстраданото щастие и приказката си с щастлив край. „Мисис България“ и волейболният собственик в една невероятно лична изповед, наситена с много емоции, чувства и мечти.
Дженифър Лопес – по-красива и блестяща от всякога, споделя за работата си като жури в American Idol и за добрите и лошите страни на това, да е майка на близнаци. Звездата говори открито за децата, семейството и за това, колко сложна може да бъде любовта.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване