02/16/11 18:28
(http://www.klassa.bg/)

Премиерът се доверява на НСО, призова за култура на движение

Доверявам се на НСО, но моята молба е да има максимална култура на движение. Примерно на моите коли аз съм им разпоредил на пешеходна пътека да спират и те спират. Има ли хора, те спират. Това заяви премиерът Бойко Борисов преди началото на вчерашното заседание на кабинета.
В залата беше поканен директорът на Националната служба за охрана ген. Димитър Димитров. "Изцяло се доверяваме на службата. Молбата ми е въпреки всички мерки, които са взети, да продължи тази взискателност и да им обяснявате всеки ден, че когато се ударим, не казват "шофьорът Цецо или Иванчо се удари", а казват "Борисов се удари", все едно аз съм я карал тази кола там“, заяви премиерът. Той припомни, че като човек, отговарящ за сигурността на Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски, сам е шофирал кола в кортеж. “Имайте предвид, че аз с царя и Тодор Живков, когато ги обезпечавах с фирма “Ипон”, лично съм пропътувал, шофирайки над 60-70 хил. км с по 3-4 автомобила, и нямам нито един инцидент”, заяви Борисов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване