02/17/11 17:27
(http://www.klassa.bg/)

Сериалът "Под прикритие" тръгва през април

„Под прикритие“, прайм-тайм драма на Димитър Митовски, е първият сезонен сериал на БНТ, чиито снимки предстои да стартират. Самият Митовски определя новата продукция като криминална драма с „романтични изстрели“. Филмът ще започне да се излъчва в ефира на обществената телевизия от началото на април в 12 серии по 54 минути, а снимките започват след 2 седмици в района на София.
Сериалът черпи вдъхновение от реалностите на днешния ден, въпреки че според създателите си той е фикция на 100%. Сенките на миналото ще имат своите проекции в героите на сериала, написан по оригинален български сценарий от екип от 7 автори.
В актьорския състав са Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Владо Пенев, Захари Бахаров, Ирена Милянкова (манекенка), която за първи път се снима в киното.
Христо Мутафчиев ще има специално участие. Главният герой полицай влиза под прикритие в средите на мафията. Селекционна комисия на БНТ подбира заглавието сред осем проекта.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване