02/20/11 16:56
(http://www.klassa.bg/)

Близо 2000 са поканени за сватбата на принц Уилям

Близо 2000 души са поканени на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън на 29 април, съобщи „Гардиън“. Сред гостите са президенти, кралски особи, водещи политици и знаменитости от целия свят. За обяда в Бъкингамския дворец броят на гостите ще бъде намален до 600 роднини и приятели. Официалната вечеря ще се състои в по-интимен кръг – поканени са около 300 души от най-близките на двойката.
Сред гостите вероятно са сър Елтън Джон (приятел на покойната лейди Даяна), както и певците Джос Стоун и Кание Уест. Очаква се да присъстват и премиерът Дейвид Камерън със съпругата си Саманта, лидерът на опозицията Ед Милибанд и партньорката му Джъстин Тортън. Поканите са отпечатани на тънък бял картон с позлата и с монограма на кралицата EIIR и са сложени в бледокафяви пликове. В тях се посочва и предпочитаното облекло за събитието в Уестминстърското абатство – редингот или дневен костюм.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване