02/20/11 18:13
(http://www.klassa.bg/)

Не стана качествен мач, дано резултатът с ЦСКА да е добър

Отборът на „Левски“ разгроми с 3:0 „Чавдар“ (Етрополе) в последната си контрола преди подновяването на родния шампионат. Попаденията за "сините", които играха с резерви и юноши, реализираха Исмаил Иса, разписал се още в 40-ата секунда на двубоя, Иво Иванов и новото попълнение Марко Видович. Много силен мач с фланелката на „Левски“ изигра младият талант от школата на клуба Цветан Тонев, който буквално развинти отбраната на Етрополе по дясното крило и логично на няколко пъти бе аплодиран от около 1500-те фенове на "сините".
Старши треньорът на „сините“ Ясен Петров остана доволен от успеха на своите. "Не мога да кажа, че се получи много стойностен мач, но за нас това беше една възможност повечето млади играчи да играят и голяма група от нашите играчи да изиграят пълни 90 минути. Мисля, че има 1-2 млади момчета, които днес играха добре, но това ще остане за моя консумация. Нещата не се получиха, както исках, но в крайна сметка съм доволен от резултата. Дай боже резултатът с ЦСКА да е същият”, заяви Ясен Петров след двубоя. Тактикът коментира и закритите тренировки преди дербито с вечния съперник ЦСКА. "Аз ви казах - ние нищо не крием, имаше журналисти с нас на лагера. През цялото време знаеха и следяха нашата работа, така че няма какво и от кого да крием. Съвсем нормално е тренировките да са закрити, за да има спокойствие, т.е. да работим на спокойствие. Всичко, което е трябвало да направим ние, сме го направили. Всичко най-добро ви желая", завърши коментара си Джанини.
В същото време футболистите на ЦСКА победиха макар и трудно с 2:1 "Чавдар" (Бяла Слатина) в последната си приятелска среща преди дербито с "Левски". Головете за състава на Милен Радуканов отбелязаха Александър Тонев и Килиън Шеридън, а за съперника се разписа Василев. Направи впечатление, че президентът на ЦСКА Димитър Борисов дойде на стадион "Левски" в Елин Пелин, за да види докъде е стигнал отборът в подготовката си. Веднага след края босът на армейците привика на разговор треньора Милен Радуканов и капитана Тодор Янчев, на когото е говорил на висок глас. Според запознати той е бил доста ядосан от безидейната игра на „червените“. После Борисов финтира медиите и си тръгна от стадиона, докато Радуканов даваше интервю. На мача бе още и почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев, който на няколко пъти свали очилата и се почеса по главата заради слаби отигравания на някои от футболистите.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване