02/21/11 15:34
(http://www.klassa.bg/)

Абрамович готви масова чистка в "Челси"

Руският олигарх ще продължи с подмладяването на състава на „Челси“ през летния трансферен прозорец. Това твърди "Мирър". След като вече привлякоха в редиците си Давид Луиш и Фернандо Торес срещу общата сума от 75 милиона паунда, "сините" от Лондон планират да налеят още свежа кръв в състава си през лятото. Според изданието собственикът на клуба Роман Абрамович е осъзнал, че застаряващата формация на Карло Анчелоти трудно може да бъде конкурентоспособна и е готов да "развърже кесията" за няколко класни и перспективни попълнения. Сред футболистите, които могат да бъдат част от новата "синя" революция, са Дмитри Пайе от „Сент Етиен“, Рикардо Кака от „Реал“ (Мадрид), Джак Родуел от „Евертън“ и Алешандре Пато от „Милан“.
В същото време някои от "старите пушки" може би ще изиграят последния си сезон на "Стамфорд Бридж" и ще напуснат клуба след края на кампанията. През този сезон Дидие Дрогба, Никола Анелка, Джон Оби Микел, Паоло Ферейра и Юрий Жирков се представят далеч под нивото си и вероятно ще им бъде показана "изходната врата". Към тези футболисти може да бъде вписан и израелският национал Йоси Бенаюн, който бе привлечен през лятото, но се контузи тежко и ще пропусне остатъка от сезона. Според "Мирър" обаче Абрамович няма намерение да се разделя с клубния мениджър Карло Анчелоти въпреки слабото представяне на тима в последно време.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване