02/23/11 16:09
(http://www.klassa.bg/)

Азаренка и Кузнецова си тръгнаха рано от Доха

Словашката тенисистка Даниела Хантухова записа неочакван успех с 4:6, 6:1, 6:2 над шестата в схемата Виктория Азаренка в мач от първия кръг на Откритото първенство на Катар по тенис. Въпреки че изгуби първия сет след 68-минутна битка, Хантухова успя да обърне двубоя и да се поздрави с крайния успех. Преди броени дни словачката спечели първата си титла от три години насам, като това се случи на надпреварата в Патая. С победата над Азаренка Хантухова си осигури мач във втория кръг срещу Вера Душевина (Русия).
Представителката на Израел Шахар Пеер изненада неприятно световната номер 13 Светлана Кузнецова и я изхвърли от надпреварата след 6:2, 6:4. Поставената под номер 8 в схемата Пеер не бе затруднена кой знае колко, тъй като рускинята имаше проблеми с контузия на крака. Петата в схемата Йелена Янкович (Сърбия) се справи с участващата с "уайлд кард" Фатма ал-Набхани с 6:1, 6:3, а Саня Мирза се наложи с 6:2, 7:5 над сръбската тенисистка Бояна Йовановски.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване