02/23/11 15:54
(http://www.klassa.bg/)

Зад кулисите на "Оскар"-ите

В бляскавия свят на „Оскар“-ите ще заведе читателите си чрез поредния си брой списанието HELLO! България. На страниците му българската публика ще открие отговорите на въпросите: Кои са фаворитите за най-престижната награда в киното и най-вероятните победители, както и какво се случва бег стейдж на събитие номер едно в Холивуд?
Пикантни детайли за тържествената вечеря, който започва обичайно след края на церемонията, ще разкрие главният готвач Волфганг Пук. Сред любопитните подробности от света на киното ще е и разкриването на кулинарните вкусове на звездите.
На страниците на HELLO!България ще се появи и бременната Кака Лара, която за първи път публично разказва за своята нова любов, кой е мъжът до нея и кога се очаква да се роди бебето.
Специален гост на списанието е и най-успешната българска тенисистка Магдалена Малеева, която говори за живота извън тенискорта, за семейството, децата и екопроектите, на които се е посветила.
HELLO! България отбелязва и знаковата дата 26 февруари за българското царско семейство. Тя бележи раждането на цар Фердинанд и края на земния път на царица Йоанна. В обширен материал „В архивите на двореца“ читателите ще имат възможността да разберат още много тайни и интересни събития около фамилията Сакскобургготски.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване