02/23/11 16:16
(http://www.klassa.bg/)

Музикалната телевизия BOX тръгва с подкрепата на Blizoo

Иван Върбанов

Музикалната телевизия BOX, която започна да излъчва на 15 ноември миналата година, обяви официалния си старт. Медията получи партньорската подкрепа на телекомуникационния оператор Blizoo.
„Стартирахме в период на криза, но сме изключително благодарни на Blizoo, който ни подаде ръка и ни качи на своята платформа. Изключително сме щастливи, че ще си партнираме в дистрибуцията и разпространението на програмата“. Това каза специално за „Класа“ Добромир Николов, програмен директор на BOX TV.
Прохождащата медия, която обяви официалния си старт с концерт на родни звезди в София лайв клуб, има основната мисия - да представя в ефира си основно БГ музика – поп, рок и ар енд би.
По думите на Николов, медията се радва и на широката подкрепа на цялата родна музикална гилдия. Екипът на родното MTV се управлява от Ивайло Конов - финансов директор, Николай Петков - програмен редактор, Вяра Атова е музикален директор. Лица на родния музикален канал са Симона Халачева и Димитър Димитров, а режисьор на тв продукцията на канала е Иван Николов.
По отношение на програмната схема Добромир Николов поясни, че в нея са заложени седмична класация Топ 20 – с водещ Симона, а на Димитър е поверено седмично предаване за рок музика, което ще се излъчва в неделя.
„В момента се разработват останалите предавания, които до няколко седмици ще тръгнат в родния ефир. Предвиждат се и програмни блокове, съставени на базата на зрителски вот. LUCKY 7 ще е всекидневна класация, която ще се излъчва от понеделник до петък.
Николов уточни, че ще има и специализирано DJ предаване, предназначено за родните фокусници на миксове, както и клубно предаване с хаус и техномузика. В програмата са отделени и три часа, в които ще се върти „естрадна музика“.
Добромир Николов коментира, че BOX TV няма да се занимава с продуциране, а връзка с предишните проекти на БГ музикални телевизии няма, както и хора, които да са работили в тези предишни проекти.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване