02/27/11 17:55
(http://www.klassa.bg/)

Дрогба заплаши: Ако не играя срещу "Юнайтед", се махам

Голмайсторът на „Челси" Дидие Дрогба видимо е недоволен от статута си на резерва след привличането на Фернандо Торес. В няколко мача нападателят от Кот д'Ивоар се озова на пейката и не мина дълго време, преди да даде воля на емоциите си. Според Daily Mail Дрогба е стигнал до решението, че ако бъде пренебрегнат и в предстоящото дерби с „Манчестър Юнайтед", което до голяма степен може да реши изхода на битката за титлата, е по-добре да напусне "Стамфорд Бридж". Изданието твърди, че 32-годишният стрелец с радост би се върнал в бившия си клуб „Олимпик" (Марсилия), но не е ясно как французите ще намерят сума от порядъка на 20 млн. паунда, за да осъществят подобен трансфер. Факт е обаче, че Дрогба не вижда големи шансове да си върне титулярното място, дори и през лятото Карло Анчелоти да напусне „Челси“. Факт е, че дадените от Роман Абрамович 50 млн. за Торес осигуряват на испанеца привилегировано положение спрямо останалите нападатели, а Дрогба не е съгласен с ролята на втора цигулка.
В мач от английското първенство отборът на „Уест Хем“ победи с 3:1 „Ливърпул“, който продължава да се представя колебливо на Острова.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване