03/09/11 16:38
(http://www.klassa.bg/)

"Ливърпул" излиза без Джерард срещу "Брага"

Емблематичният капитан на английския колос „Ливърпул“ Стивън Джерард ще пропусне първия осминафинал в турнира Лига Европа срещу тима на „Спортинг“ (Брага), съобщиха от официалния сайт на „червените”. Стиви Джи е получил травма на тренировка и мениджърът Кени Далглиш не иска да рискува здравето му. Двубоят е в четвъртък от 20:00 часа българско време.
Междувременно наставникът на „червените” определи и групата от 24 футболисти за гостуването в Португалия. В нея не попаднаха Луис Суарес, който няма право да играе, тъй като е участвал в евротурнирите с друг отбор по-рано през сезон. С травми пък са Кели и Шелви. Въпреки че са контузени, последните трима ще пътуват с отбора за Португалия. Рекордното ново попълнение на клуба Анди Каръл ще дебютира в Европа за новия си тим при гостуването в Португалия. Английският национал, който премина на "Анфийлд" от „Нюкасъл“ през зимата, влезе като резерва при неделната победа над „Манчестър Юнайтед“, но днес ще изиграе първия си път в мач от европейски турнири с екипа на мърсисайдци.
"Процесът на рехабилитация продължи доста време - между осем и девет седмици, но ние сме доволни от резултатите. Вижда се явно подобрение, той е по-силен физически. Имаме още малко работа, но той ще играе известно време срещу „Брага“ и да се надяваме, че ще може да участва във все повече мачове занапред. Общо взето, аз съм доволен от прогреса при него", коментира докторът на „Ливърпул“ Питър Брукнър.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване