03/09/11 16:39
(http://www.klassa.bg/)

ЦСКА приема "Видима" на стадиона в Каварна

Вместо в Ловеч, както разпореди БФС, ЦСКА ще приеме „Видима-Раковски“ в Каварна, стана ясно вчера. Вече е постигнато тристранно разбирателство между ръководствата на "червените", севлиевчани и „Калиакра“. Това е трети обрат в организационен план около този мач.
Първо беше постигнато съгласие между ЦСКА и „Видима“ двубоят да се проведе на Националния стадион "Васил Левски". От Спортно-техническата комисия на БФС определиха Градския стадион в Ловеч за домакин. Защо от ЦСКА са отхвърлили Ловеч, отговор даде изпълнителният директор Венцислав Живков. "Дисциплинарната комисия на БФС умишлено бута ЦСКА да играе мача си с „Видима“ в Ловеч. Това обаче няма да стане, тъй като ние не искаме да играем срещата там. Избрахме стадиона на Каварна, за да може всичко да премине спокойно. Знаете какво напрежение има между феновете на ЦСКА и тези на „Литекс", коментира Живков. Параноята в ЦСКА е свързана със слабата охрана и слабите огради на стадиона в града под липите. "Червените" хулигани вече веднъж нахлуваха на терена в Ловеч и това доведе до сериозни санкции. Нищо няма да им попречи да го направят и сега, освен ако не се стовари охрана като на вечното дерби от стотици полицаи и жандармеристи. "Полицията в Ловеч не може да се справи с привържениците и те във всеки един момент може да нахлуят на терена. Ние няма да позволим това да се случи, тъй като при такова стечение на обстоятелствата има вероятност срещата да бъде прекратена и на нашия отбор да бъдат отнети точки. Има тенденциозност срещу ЦСКА", каза още Венцислав Живков.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване