03/10/11 17:37
(http://www.klassa.bg/)

БНБ застрахова централните си сгради срещу тероризъм

Българска народна банка обяви обществена поръчка за имуществени застраховки на своите сгради и активи, съобщиха вчера от институцията. От централната банка искат да застраховат срещу тероризъм сградите си в София, пл. „Княз Александър І” №1, ул.”Московска” № 7 и Касовия център на ул. „Михаил Тенев” № 10.
Към обектите на застраховката се включват сгради с балансова стойност над 133 млн. лв., машини и съоръжения за близо 26.8 млн. лв., стопански инвентар за 5 млн. лв., разходи за придобиване на ДМА на стойност 1.77 млн. лв. и материални запаси за 6.6 млн. лв. Според приложението централната сграда на бул. “Александър І” е с балансова стойност близо 70 млн. лв. Освен това сред сградите има и 5 почивни бази в Обзор, Боровец, Смолян, ПБ “Ралица” и Приморско на обща стойност 8,55 млн. лв. Сред активите, обявени за застраховане, са офиси в Плевен, Луковит, Варна и Пловдив. Срокът за подаването на офертите е 31 март 2011 г., а отварянето им е в 10 ч. на 1 април.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване