03/10/11 15:46
(http://www.klassa.bg/)

ЦСКА поиска правителствения самолет да иде до Каварна

От ЦСКА са поискали да качат отбора си на правителствен самолет и с него да го закарат за мача срещу „Видима-Раковски“ в Каварна, но им отказали. Това призна спортният директор на „армейците“ Емил Костадинов.
При това положение тимът ще лети с редовен полет до Варна за предстоящия мач от първенството. „Червените“ изтърпяват наказание един мач лишиване от домакинство и ще приемат „Видима“ в рок-столицата. "Имаше вариант да пътуваме с правителствения самолет, но той отпадна, тъй като няма свободни самолети. Затова ще летим с редовен полет, а след мача се прибираме с автобус", заяви Костадинов. В същото време треньорът Милен Радуканов е получил предложение да подпише дългосрочен договор с тима, което се очакваше. Ръководството на клуба е изключително доволно от неговата работа до момента и му е предложило да преподпише за три години. Новото споразумение ще влезе в сила от лятото на 2011 година и ще е в сила до края на юни 2014 година. Радуканов дойде в клуба като преводач на Йоан Андоне през януари миналата година. Впоследствие той получи шанса да застане начело на отбора и досега надхвърли всички очаквания
Проблеми с контузени играчи пък тормозят щаба на „Левски“ преди домакинството на „Черноморец“. Възпаление на сухожилието мъчи Сержиньо Грийн през последните няколко дни. Холандецът премина медицински преглед, който е установил причината за болката. Глезенът на защитника е подут и по тази причина той се подготвя на облекчен режим. С проблеми още е Дарко Тасевски, като участието на двамата в двубоя с бургазли в събота не е сигурно.


Програма – 18-и кръг

Събота, 15,00 ч.
„Академик“ - „Черно море“
„Локомотив“ (Пд) - „Сливен“
„Пирин“ - „Литекс“
„Миньор“ - „Монтана“
„Левски“ - „Черноморец“ (18:00 ч.)
Неделя
„Берое“ - „Славия“ (15:00 ч.)
ЦСКА - „Видима Раковски“ (18:00 ч.)
Понеделник, 18,00 ч.
„Калиакра“ - „Локомотив“ (Сф)
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване