03/13/11 18:45
(http://www.klassa.bg/)

АПИ проверява автомагистрала "Люлин"

Инж. Лазар Лазаров, член на УС на АПИ, ще провери днес строителството на магистрала „Люлин“. Причината е, че няма техническа готовност част от трасето да бъде пуснато в експлоатация утре, както беше обещано.
Проблем с наличието на високи подпочвени води и непочистени отводнителни канали по трасето на Лот 4 от магистрала „Тракия“ установи при инспекция Сергей Михалев, шефа на пътната агенция в края на миналата седмица. Той се ангажира да проведе в рамките на няколко дни работна среща с участието на всички изпълнители на проекта, за да се потърсят варианти за решаване на проблемите. Михалев се ангажира със спазването на сроковете за строителство на трасето.
„Инвестиция от 1 евро в строителството на магистрала има 2.5 евро възвръщаемост“, каза регионалният министър Росен Плевнелиев вчера по БТВ. По думите му това е най-ефективният начин да се стимулират икономиката и бизнесът в страната.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване