03/13/11 17:34
(http://www.klassa.bg/)

Бивша колежка от "Класа" с бронз от нощния слалом

Дарина Младенова, бивш заместник главен редактор на в. „Класа“, спечели бронзовия медал в гигантския слалом в своята възрастова категория за жени до 55 г. на 48-ото държавно първенство по ски алпийски дисциплини за журналисти.
В съботния нощен слалом в два манша Дарина, която сега е главен редактор на сп. „Обекти“, отстъпи на победителката Веселина Маринова от сп. „Меню“ и на Милена Димитрова от SEEMO. Медалистките бяха наградени от икономическия министър Трайчо Трайков, който бе поканен на церемонията, след като бе забелязан да практикува любимия си спорт на пистата „Витошко лале“. Тя бе отлично подготвена от основния спонсор - „Витоша ски“.
64 журналисти от рекордните 37 медии участваха в надпреварата в шест възрастови категории при мъжете и жените. Най-добро време от всички състезатели даде Юлиян Стоянов от в. „Лична драма“, който преди около месец взе бронз от световното първенство за журналисти в Канада. Всички призьори получиха награди от останалите спонсори – „Евроинс“, SAAB, Nivea и mail.bg. А желаещите направиха и тест драйв с новите модели SAAB 93 и SAAB 95.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване