03/13/11 17:49
(http://www.klassa.bg/)

Кметът на Сливен Йордан Лечков поиска трети мандат

Кметът на Сливен Йордан Лечков обяви твърдото си намерение да се кандидатира за трети мандат. Пред радио „Фокус”-Сливен кметът бе категоричен, че отново ще се яви на местните избори като независим. „Бях, съм, и ще остана независим. Партиите трябва да се съобразяват с мен, а не аз с тях. На всички избори до сега аз имам поне с 10-15 хиляди гласа разлика от партията, която ме е подкрепила. Ако партия ГЕРБ, която ме е подкрепила, сметне за необходимо, че съм се справял през тези четири години, не виждам дилема да не ме подкрепи пак”, каза още Йордан Лечков. Така той опроверга публикации в пресата, че ГЕРБ си търси нов кандидат за кмет.
На 8 март самият Лечков съобщи пред журналисти, че има ново обвинение срещу него. "Това е десетото обвинение срещу мен и е за безстопанственост на военните имоти", уточни тогава градоначалникът. Той смята, че обвинението е основано на показанията на общински съветници и е категоричен, че водените дела срещу него са политико-икономическа атака. По думите на Лечков, вече са прекратени две други дела срещу него, в които ищците го обвиняват, че е уронвал престижа им. В Стара Загора на 25 март вероятно ще бъде произнесена присъдата по друго дело, заведено от сливенския бизнесмен Илия Георгиев. Той обвинява Лечков в търговия с влияние и измама.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване