03/13/11 17:35
(http://www.klassa.bg/)

"Милан" и "Интер" едва стигнаха до равенства

Отборът на „Милан“ пропусна уникален шанс да увеличи преднината си в класирането на серия „А”, след като стигна само до 1:1 с последния „Бари“ на своя стадион „Джузепе Меаца” в мач от 29-ия кръг на калчото. „Росонерите” дори бяха на крачка от още по-сензационен резултат, тъй като до 83-тата минута губеха с 0:1 след гол на Гергели Рудолф (39), а от 74-тата минута играеха с човек по-малко след директен червен картон на Златан Ибрахимович за удар без топка.
Седем минути преди края резервата Антонио Касано изравни след крос на Лука Антонини и наказа родния си клуб. По този начин "червено-черните" прекъснаха серията си от четири поредни победи в първенството, след като допуснаха първи гол пред своя публика от 9 януари при равенството 4:4 с „Удинезе“. Така "росонерите" останаха на върха с актив от 62 точки, докато шампионът „Интер“ е втори с 57 точки. В събота „Бреша“ и „Интер“ завършиха 1:1. Двубоят завърши драматично, като борещият се за оцеляване в италианския елит тим на Бреша можеше дори да спечели трите точки, въпреки че получи ранно попадение във вратата си. Самуел Ето'о изведе "нерадзурите" напред в 18-ата минута, но Андреа Карачоло изравни в 84-тата. В последната минута отново Карачоло пропиля златен шанс да донесе победата на „Бреша“. Той пропусна дузпа, като ударът му от бялата точка бе спасен от бразилския вратар Жулио Сезар.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване