03/13/11 17:50
(http://www.klassa.bg/)

Студент от Свищов нахлу с колата си в сградата на РВД

25-годишен мъж от Свищов, който учи висше образование в столицата, нахлу с автомобила си в сградата на РВД на летище София вчера. За инцидента беше потвърдено от МВР.
Сигналът е бил подаден в 7.10 часа сутринта. Младежът, който е с инициали М.А., е преминал с колата си „Алфа Ромео“ през бариерата пред сградата, когато тя е била вдигната заради излизащ друг автомобил. След това студентът се врязъл във витринно стъкло и проникнал около 7 метра навътре в РВД. Веднага след задържането му М.А. е откаран за преглед в „Пирогов”. Лекарите от института за спешна помощ не са установили наранявания. Младият мъж обаче е отказал проверка за наличие на алкохол в кръвта с дрегер, поради което се е наложило принудително да му бъде взета кръвна проба. След това е бил откаран в Първо РПУ.
По време на разпитите той не е давал адекватни обяснения защо е нахлул с автомобила си в сградата на РВД. До късния следобед полицаите не бяха в състояние да проведат смислен разговор, съобщи БНТ.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване