03/15/11 16:43
(http://glasove.com/)

Групата на Касим Дал във Facebook учредява гражданско движение. Ръководството на ДПС съзря сценарий за създаване на партия

Привържениците на Касим Дал във Facebook, които само за няколко дни се увеличиха на почти 3600 души обмислят да учредят гражданско движение за демократизирането на ДПС и планират серия от срещи в цялата страна. От коментари в страницата "Аз подкрепям Касим Дал" става ясно, че първата среща на привържениците на бившия зам.-председател на ДПС ще се състои в София на 27 март. Освен членове и симпатизанти на ДПС в групата членуват и хора извън партията, които подкрепят искането на недоволните българската политика да се изчисти от бивши сътрудници на ДС. Администраторът на групата Метин Мехмедов съобщи, че само за няколко часа на специален имейл, участие в срещата са потвърдили над 120 души от цялата страна, но по всяка вероятност те ще бъдат много повече.
Публикувана на 03/15/11 16:43 http://glasove.com/article-12636.php
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване