03/16/11 18:28
(http://www.klassa.bg/)

Ще доведе ли бунтът на мравките до буря в БФС?

Ситуацията в българския футбол в последно време се влоши доста, което може да види дори дядо Йоцо. Вчера група, нарекла се „малките клубове“, обяви, че от БФС едва ли не се подиграват с тях, а кметът на Каварна и благодетел на „Калиакра“ Цонко Цонев дори постави ултиматум към босовете на централата. Може да изглежда като бунт на мравките, но проблемите са огромни.
Кметъла май преиграва, ще каже някой, ама няма да е прав. Публична тайна е, че богати босове на отбори, които се наричат „грандове“, от години поръчват музиката – тоест съдийските назначения, решенията на комисиите и в крайна сметка класирането. С идеята да се пробват по Европата, ама там се сриват! Това е домашното ни положение, заради което хора по стадионите почти няма – знаем си го и си живеем така. Падението на ръководството на БФС обаче стигна до неочаквани висини – ФИФА разследва мач на националния ни отбор! Героят от световното в САЩ през 1994 година Борислав Михайлов обаче си е заровил главата за проблемите у нас и, изглежда, е влязъл в международни игри, както се твърди в европейската преса. В същото време иска да стане член на Изпълкома на УЕФА.
На името на Боби Михайлов сигурно трябва да бъде кръстено едно от помощните игрища на „Герена“, защото като вратар той направи нещо велико за нацията в Щатите – 8 милиона българи плакаха от вълнение при дузпите срещу Мексико тогава. Това трябва да му е достатъчно и да напусне ръководството на българския футбол, защото го води само към нови низини.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване