03/20/11 17:44
(http://www.klassa.bg/)

Яне Янев настоява за ремонт на кабинета до месец

До 20 април трябва да има промени в състава и в политиката на правителството. Ако това не бъде направено, ще поведем вълна на безсрочен политически протест и гражданско неподчинение. Това заяви в неделя лидерът на партия "Ред, законност, справедливост" Яне Янев пред около 200 участници в протестно шествие, започнало в Благоевград и завършило край международния път Е-79. Полицията обаче не разреши да бъде блокирана магистралата.
Янев заплаши, че ако премиерът Борисов не се съобрази с ултиматума, от РЗС ще блокират страната и граничните пунктове, като ще информират за действията си Брюксел и Европейската комисия.
От РЗС призовават: "ГЕРБ, иди си с мир!" Партията разпространи и нарочна декларация. В нея се посочва, че България навлиза в последна фаза на икономическа и финансова дестабилизация, която до края на годината ще прерасне в социално-икономическа катастрофа с по-тежки последици и от управлението на Жан Виденов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване