03/21/11 16:52
(http://www.klassa.bg/)

Георги Илиев: Преговарям с ЦСКА за ръководен пост

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев, потвърди пред Sportal.bg, че преговаря с босовете на ЦСКА да поеме ръководен пост на „Българска армия“. Той заяви, че не е поставял никакви условия, за да поеме спортно-техническата власт в клуба. Още от неделя в публичното пространство тръгна мълвата, че Майкъла води преговори с босовете на армейците, като се очаква да бъде официализиран като председател на УС на клуба. Веднага след това медиите обявиха, че Георги Илиев е поставял условия на собствениците на 31-кратния шампион. "Не съм поставял никакви условия на ЦСКА. Просто водя разговори с ръководството и като има нещо, ще го съобщя официално", заяви Илиев.
В същото време стана ясно, че новите скамейки за треньорите и резервните футболисти вече са готови и са на пистата на стадион "Българска армия". В близките дни се очаква да бъдат докарани новите два стационарни тунела, през които ще минават играчите, преди да излязат на терена. С това първата част от ремонта на "Армията" ще приключи, а втората част ще стартира през лятната пауза. До този момент бяха подменени седалките в сектор А, поставено е ново тревно покритие на игрището, монтирани са предпазни огради и бе укрепена и измазана козирката. Според финансовите експерти ремонтът до момента е погълнал към 900 000 лева, а когато той привърши окончателно, ще излезе на собствениците на „червения“ клуб около 2,5 млн. лева.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване