03/25/11 12:33
(http://www.klassa.bg/)

Как да създадем собствена марка парфюм?

В световен мащаб доста модели и актриси създават свои парфюми, а практиката показва, че това е много успешна формула, тъй като всички почитатели искат да се окъпят с уханието на своя идол.
По тяхно подобие родната плеймейтка Николета Лозанова пусна на пазара своя парфюм „Ni Lo” на цена от 100 лв., а първото шишенце от аромата се продаде на онлайн търг за сумата от 695 лв.
Оказва се, обаче, че не е много трудно всеки желаещ да си направи собствена марка парфюм, избирайки аромат и дизайн. Немската компания Blue Box, която произвежда „Ni Lo” предлага тази възможност и то на цена, доста по-ниска от тази на Лозанова.
Създавайки своя парфюм, вие избирате уникален аромат чрез двете колекции на Blue Box – business (32 готови аромата) и classic (смесвате аромата сами, докато не постигнете желания ефект). Избирате флакона, пръскалката, капачката, кутийката и най-вече името и логото върху него. Освен всичко, вие вписвате и уникален код и/или име на създател, придавайки му уникалност.

Дали сега това ще се превърне в новата мода сред родния хайлайф, предстои да видим.


Прочетете още за парфюмите Blue Box ТУК.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване