03/25/11 11:00
(http://glasove.com/)

Кандидатът за лидер на Обединени земеделци Петя Ставрева: Искам да кажа на Венцислав Върбанов, че земеделският съюз не е за продан

"Крайно време е преходът да приключи. Точно затова приех да се кандидатирам за председател на Обединени земеделци. Надявам се, че след този конкрес преходът ще свърши поне за нашата партия и ще започне нов период на нормалност, без сенки от миналото. Убедена съм обаче, че ако съюзът бъде оглавен от съмнителни и компрометирани хора това няма да бъде възможно." Това заяви в интервю за ГЛАСОВЕ бившиият евродепутат и настоящ кандидат за лидер на Обединени земеделци Петя Ставрева. И още: "Венцислав Върбанов, който е основния двигател на негативната кампания срещу моята кандидатура е част от статуквото на прехода и с последните си действия ясно показа, че практиките на задкулисната политика не са му чужди. Аз искам да предложа нов модел на работа и развитие. Това е моята кауза за Земеделския съюз и за България."
Публикувана на 03/25/11 11:00 http://glasove.com/article-12836.php
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване