03/27/11 14:27
(http://www.klassa.bg/)

Тото Кутуньо идва с хитове

Броени дни преди пристигането си в България италианската легенда Тото Кутуньо споделя своите очаквания за новата си визита у нас и впечатления от богатия си опит на сцената, съобщиха организаторите от "Жокер медиа". Певецът отбелязва, че на предстоящия концерт в НДК на 10 април ще наблегне на своя хитов репертоар, тъй като публиката много го харесва и очаква.
"Ще представя както най-популярните си хитове, така и някои нови мои песни", казва Тото Кутуньо. "Вълнувам се много! Честно казано, за мен българската публика е изключително селективна, слушаща и същевременно сърдечна. Определено е публика, достойна за уважение", казва звездата.
Кутуньо пристига в София с най-добрите си приятели, които всъщност са музикантите от групата му, свирещи на пиано, саксофон, тромбон, китара, барабани.
"България е красива страна с много сърдечни хора. Имате прекрасна публика. Знаете ли, хубавото на нашата професия е това, че имаме възможността да пътуваме много, да се срещаме с различни хора и култури. За съжаление обаче не ни остава време да се запознаем по-подробно с природата и забележителностите на конкретната държава, където се намираме. Но кой знае, някога може и да се завърна там, където съм бил, като турист и да се обогатя и в това отношение", казва още Тото Кутуньо.
"Разбира се, че на предстоящия концерт ще има изненади, и то не една, но те ще станат ясни на самото събитие", казва певецът. Билети можете да намерите на касите на НДК, Eventim, bgbileti.com.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване