03/29/11 16:26
(http://www.klassa.bg/)

Бразилия се готви за перфектен Мондиал 2014

Министърът на спорта на Бразилия Орландо Силва заяви, че в страната се работи упорито, за да бъде всичко в готовност за перфектно световно първенство през 2014 година.
Както е известно, наскоро президентът на ФИФА Сеп Блатер разкритикува правителството в Бразилия, че темповете, с които се готвят за Мондиала, са мудни и бавни и че организацията не е на ниво. Босът на Световната футболна централа обяви, че на този етап предишният домакин ЮАР е бил доста по-напред в организацията в сравнение със Страната на кафето. Босът на ФИФА добави, че се надява все пак Бразилия да навакса във времето на шампионата.
"Правителството на Бразилия уверява ФИФА, че страната ще бъде готова да приеме Мондиал 2014 и това ще бъде едно перфектно организирано първенство", каза Силва в отговор на упреците от страна на Блатер
"Официално каним президента на ФИФА да дойде до Бразилия, за да научи подробностите за подготовката от първа ръка. В 10 от 12-те нови стадиона работата продължава с пълна сила и сме уверени, че няма да спре", завърши министърът на спорта на Бразилия.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване