03/29/11 16:22
(http://www.klassa.bg/)

Екипите с името на Бербатов поевтиняха с близо 50 процента

Фланелките на „Манчестър Юнайтед“ с името на Димитър Бербатов вече са с намалена цена. Червеният екип с 9 на 18-кратните шампиони на Англия струва между 36 и 43 британски лири. Цената е в зависимост от това, дали тениската е за мачовете от вътрешното първенство или за двубоите от Шампионската лига. Първоначалната цена на екипите за домакински мачове на „Манчестър Юнайтед“ бе 65 паунда.
Снимка в дървена рамка и автограф на Бербатов струва между 20 и 30 лири, като броят на артикулите в магазина на „Юнайтед“ с лика на българския нападател е ограничен.
До момента името на Димитър Бербатов не бе използвано като марка за производство и продажба на артикули въпреки рекордния му трансфер за клуба от над 30 милиона паунда.
Според финансови анализатори в последните пет години „Манчестър Юнайтед“ спечели стотици милиони лири от търговията с предмети с лика и имената на Уейн Рууни, Кристиано Роналдо и Карлос Тевес.
В същото време мениджърът на „Манчестър Юнайтед“ Алекс Фъргюсън определи като "абсолютен хаос" решението на Английския футболен съюз полуфиналният сблъсък за ФА Къп между „Юнайтед“ и „Сити“ да се играе на стадион "Уембли" в Лондон. Срещата е на 16 април, но любопитното е, че в същата седмица, когато двата отбора от Манчестър ще играят своя сблъсък, в Лондон ще се играе мачът между „Арсенал“ и „Ливърпул“ за първенство. Освен това тогава ще се проведе Лондонският маратон, а 24 часа преди двубоя между "червените дяволи" и "гражданите" на митичния "Уембли" излизат „Болтън“ и „Стоук“ в първи полуфинален мач за ФА Къп.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване