03/29/11 16:27
(http://www.klassa.bg/)

"Локомотив" (Пловдив) ще гони евроучастие със сръбски специалисти

Почетният президент на „Локомотив“ (Пловдив) Христо Бонев представи вчера новите хора в щаба на "смърфовете" . Това са спортно-техническият директор Бранко Милованович и треньорът Саша Николич. Това на практика означава, че Неделчо Матушев остава старши треньор на „Локомотив“ (Пд).
"Имам удоволствието да ви представя новите членове на треньорския щаб на „Локомотив“ (Пловдив) -Бранко Милованович - спортно-технически директор, и треньора Саша Николич, който има много добра биография. Тази идея на нашия собственик залегна още в Испания, когато бяхме на подготвителен лагер. През целия период Бранко беше с нас, всички големи отбори бяха с треньорски състави от 5-7 души, а ние с двама. И тогава тази идея залегна в мислите на Динев. И вече е факт", обясни причините за въвеждането на нови хора в спортно-техническия щаб на „Локомотив“ (Пловдив) Христо Бонев.
Легендата също така очерта и периметъра на работа на новия началник.
"Ще работи като спортно-технически директор, който отговаря пред собственика Константин Динев за всичко, което се случва в клуба. Треньорите са отговорни пред него. Надявам се, че ще стане като във всички големи професионални отбори. Дали ще има промени в щаба, това не може да се каже сега. „Локомотив“ ще използва неговите връзки, за да можем и ние да продаваме футболисти. Не може само да купуваме, а нищо да не влиза в клуба", каза още Христо Бонев и допълни: "Всички се надяваме, че с помощта на двамата нови приятели от Сърбия ще постигнем нещо по-голямо. Да се класираме в Европа и не след един мач и обратно, а да оставим следи. Коко Динев хвърля много сили и средства, ето вече строи и фитнес. И ние трябва да му се отблагодарим с много по-добри резултати. Двамата сърби в щаба скоро ще разберат, че ние сме хора, които се интересуват единствено от успеха на нашия клуб", сподели Зума.
"Работил съм като треньор в Гърция, като мениджър, имал съм 42 футболисти, помогнал съм много да излязат навън. Мисля, че с моята помощ ще успея да помогна на клуба да излезе на друго ниво" отсече бившият играч на „Депортиво“ (Ла Коруня) Бранко Милованович.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване