03/29/11 15:18
(http://www.klassa.bg/)

"Стъклен дом" с неочакван обрат

Заключителният епизод на втория сезон на "Стъклен дом" - "Време за истина: Развръзката", ще отговори на основния въпрос – дали Димитър ще се реши да изпрати сина си в затвора? Войната между баща и син ще достигне критична точка. Димитър разполага с абсолютните доказателства, че Камен е извършил убийство, и ще трябва да избере как да постъпи, което ще предопредели съдбата на младия Касабов. Междувременно животът на Димитър отново ще бъде застрашен.
И още от кулминационния епизод... След дълга битка с чувствата си към Чарли Сиана все пак ще реши да разкрие намеренията му за атентат срещу "М-сентър мол". В екстремните обстоятелства, породени от мощната експлозия, за Камен, Христо и Ставрев предстои напрегната битка за овладяване на ситуацията във времето, в която всяка секунда може да е фатална. Ще има ли човешки жертви след атентата и ще бъде ли заловен Чарли?
Дани Касабов ще научи цялата история за миналото на майка си Боряна и това ще предопредели финалния му избор при кой от двамата си родители да остане. Пред трудна ситуация е изправена и Алекс. Тя трябва да избира между собствените си мечти и възможността да стане тв водеща или любовта към Хари. Самата тя ще бъде разтърсена от новината, че Чарли е истинският й баща.
Каква ще бъде реакцията й и ще намери ли сили да прости на Христо лъжата, която той е крил от семейството им толкова дълго време?
Развръзката на "Стъклен дом" съвсем ще прерасне в обрати, а сюжетната линия ще продължи развитието си в трети сезон, който стартира на 11 април от 20 часа в ефира на bTV!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване