03/30/11 10:15
(http://glasove.com/)

Скандалът между съсобствениците в пресгрупата издаваща "Труд", "24 часа" и "168 часа" отива в съда. Христо Грозев обвинява Огнян Донев и Любомир Павлов в измама

"Свидетели сме на класически случай на т. нар. "рейдърство" - корпоративно превземане". Това заяви пред ТВ7 единият от съсобствениците на "Медийна група България холдинг", която притежава вестниците "Труд", "24 часа" и "168 часа" Христо Грозев по повод скандала с тайното прехвърляне на дялове от дружеството на името на другите двама съдружници Любомир Павлов и Огнян Донев. Грозев обясни, че изненадващо представялаваното от него дружество "BG Privatinvest" GmbH се е оказало собественик на само 9 % от пресгрупата. Преди това австрийското дружество притежаваше 53% от "Медийна група България холдинг". Скандалът стана публичен, след като вчера в. "Капитал" съобщи, че тримата собствениците на най-голямата вестникарска група в България са в открит конфликт.
Публикувана на 03/30/11 10:15 http://glasove.com/article-12932.php
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване