03/31/11 19:14
(http://www.klassa.bg/)

Задържаха поддръжник на Касим Дал заради обвинение в кражба

Столичната полиция задържа вчера администратора на сайта „Аз подкрепям Касим Дал 1“ Метин Мехмедов. Той е създателят на групата във Фейсбук, която поддържа бившия втори в ДПС и бе организатор на неделната сбирка на симпатизантите на Касим Дал.
Мехмедов е бил обявен за национално издирване, тъй като не се е явил на призовка за предявяване на обвинение за кражба в Русенската прокуратура, обясниха от МВР. Той не е бил регистриран като задържан в СДВР, тъй като полицията само ще го конвоира.
Случаят, за който е заподозрян Мехмедов, е станал в русенското село Ветово, уточниха от полицията. Арестът му предизвика моментална гневна реакция на съмишлениците му във Фейсбук, защото Мехмедов пусна съобщение, че е го задържат в Осмо районно управление."Следващите 24 часа ще бъда там и след това отведен в полицията в гр. Ветово", пише в него. То е публикувано на страницата на „Аз подкрепям Касим Дал 1“. До момента Мехмедов не е имал криминални прояви.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване