04/03/11 15:40
(http://www.klassa.bg/)

Дават на младоженци апартамента на Христо Стоичков

Апартаментът, в който е отсядал Христо Стоичков, е екстрата на грандхотел „София“, предлагана за младоженци. Във великолепно обзаведените помещения брачната двойка отсяда за една нощ, ако е решила да направи сватбеното си тържество в ресторанта на хотела. От сватбените покои се открива прекрасна гледка към София, а на самата тераса младоженците си правят фотосесия. Специално гравирана табелка на вратата напомня, че точно тук е преспивал футболният корифей.
В рамките на сватбеното изложение Grand Wedding Show хотелът представи и други екстри за младоженци. Най-актуалното предложение е Аметистовата сватба – галавечеря или обяд, аранжирани в лилаво. Дори сватбената торта е във великолепни лилави цветове.
Тенденциите за настоящата година са комбинирането на бяло с тъмни цветове в глазурите, използването на перли, рисуване на точки. Самите торти са на не повече от два етажа.
Ръчно изработена сватбена фигура с образите на младоженците, е подаръкът, който хотелът предвижда в новия си сватбен пакет.
В сватбения форум Grand Wedding Show взеха участие фирми, предлагащи различни сватбени услуги, разположени на цял етаж в хотела (зала „София”).
Нови и уникални продукти и услуги бяха представени за пръв път на българския пазар. Специално за Grand Wedding Show бе внесена рядък вид пеперуда, която ще посреща бъдещите булки като фея на щастието и късмета.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване