04/04/11 16:54
(http://www.klassa.bg/)

Най-горещите интервюта и прогнози за сезон 2011

Брой 58 на F1 Racing вече е на пазара. Можете да прочетете откровен разговор на легендарния Мъри Уокър с пилотите на McLaren Луис Хамилтън и Дженсън Бътън. Британските шампиони разказват за живота си, настоящето и бъдещите планове. Разберете колко пари ще са ви необходими, ако поискате да си направите собствен отбор във Формула 1.
Шампионите от Red Bull направиха най-добрата подготовка в историята си и са готови за защита на титлите. Кристиан Хорнер споделя какви са очакванията му за предстоящата година в ексклузивно интервю за F1 Racing България. Тридесет години след трагичната смърт на Майк Хейлууд, Алън Хенри си спомня за талантливия пилот, имащ странни идеи относно поведението след катастрофа с болид от F1.
Могат ли Toro Rosso да се превърнат в сензацията на сезон 2011? Атанас Марков разкрива строго пазените тайни от кухнята на италианците в разговор с пилотите на отбора. Жак Вилньов подкрепя новия мениджър на Хамилтън и разказва за сложните им отношенията с пилотите и собствениците на отбори.
Българските рали пилоти са готови за новия шампионат – разберете какви са очакванията на Петър Гьошев за предстоящата година и какво е усещането му от допира с новата кола. Федерацията ни по картинг иска да открие българския Луис Хамилтън. Прочетете как се търсят талантите на бъдещето у нас.
Списание F1 Racing отразява изтънчения, вълнуващ и бляскав свят на Формула 1. В България списанието се издава от S Media Team.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване