04/04/11 18:10
(http://www.klassa.bg/)

НДСВ: Кунева отказва да е партиен кандидат

Партиите, които биха подкрепили Меглена Кунева за президент, ще трябва да се съобразят с желанието й да събира широка гражданска подкрепа, а не да бъде партиен кандидат. Това съобщи в понеделник на пресконференция председателят на НДСВ Христина Христова. Тя изтъкна, че партията подкрепя Кунева в стремежа й да печели широка гражданска подкрепа. На 20 април Политическият съвет на НДСВ ще дискутира специално темата за президентските избори. Дотогава се очаква Кунева да е взела вече решение дали ще се кандидатира.
Христова обяви, че ще бъде създадена контактна група, която да проведе втори кръг разговори с политическите сили във връзка с предстоящите президентски и местни избори. Според лидера на НДСВ управлението на ГЕРБ нанася
поражения върху икономиката на страната. Членът на Политическия съвет на партията Николай Василев коментира, че държавата се опитва да реши проблема с високите цени на горивата с две грешни стъпки - намаляването на 90-дневните запаси и отпадането на смесването на дизела с биодизел.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване