04/05/11 18:08
(http://www.klassa.bg/)

ДСК с приз "Най-добра банка за 2010 г."

Банка ДСК бе отличена за „Най-добра банка за 2010 г.“ и „Най-печеливша банка за 2010 г.” от фондация „Банки Инвестиции Пари“. Организаторите раздадоха 14 финансови отличия, като „Най-добро пенсионно осигурително дружество“ отиде за ПОК “Доверие”.
В категорията „Държава - най-голям инвеститор“ наградата грабнаха САЩ. Като „Банка с най-ниско рискова политика“ пък бе определена Търговска банка Д, която получи и приза за „Най-добре управлявана банка”. В категорията за „Най-бързо развиваща се финансова институция “ бе отличена Корпоративна търговска банка.
Според организаторите миналогодишните награди за „Най-добрите финансови продукти“ са успели да популяризират продуктите и да стимулират разработването и лансирането на нови с доказани ползи за клиента. Така за най-добър депозит бе отличен „Депозит Форекс“ на Обединена българска банка. В категория „Инвестиционни продукти“ УниКредит Булбанк бе наградена за „Спестовен план Pioneer“. В категорията „Кредитни продукти“ Емпорики банк България получи приз за „Ипотечен кредит с фиксирана лихва“. Виртуалната карта MASTERCARD на Юробанк и Еф Джи България бе отличена за „Иновативност и качество“, като същият продукт спечели и за „Най-добър финансов продукт на годината“. Онлайн платформа за продажба на застраховки www.24ins.bg на Брокер Инс пък получи признание за „Електронни финансови продукти“. В категория „Комбинирани финансови продукти“ наградата взе „ДСК Възможност “, който е съвместен продукт между “Групама” животозастраховане и Банка ДСК.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване