04/05/11 18:22
(http://www.klassa.bg/)

Мартин Димитров прогнозира коалиция между ГЕРБ и БСП

Ще се направи опит моделът "Русе", който се състои в съвместно управление на ГЕРБ и БСП, да се пренесе на национално ниво. Това каза вчера на пресконференция в дунавския град лидерът на СДС Мартин Димитров. Той заяви, че Русе се ръководи от БСП, ГЕРБ и част от "Атака", което е "тройната коалиция на града". Според Димитров единствената алтернатива на това статукво на следващите местни избори ще бъде кандидатът за кмет на обединената десница - СДС, ДСБ и ВМРО.
"Как може БСП и ГЕРБ да се определят като най-големите опоненти в българската политика, а в Русе да си гласуват заедно бюджет и БСП да избира за председател на Общинския съвет човек на ГЕРБ", попита Димитров. Той уточни, че двете партии пробвали първо в няколко града с идеята да управляват заедно България.
Според председателя на СДС в Русе Борис Марков министър Мирослав Найденов освен провален политик е и лъжец. Това той каза по повод телевизионно интервю, в което Найденов обяви, че атаката срещу него от страна на СДС е свързана с накърнени икономически интереси.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване