04/14/11 16:46
(http://www.klassa.bg/)

Accor строи хотел Novotel у нас

Световният лидер в управлението на хотели Accor започна нов проект в България в партньорство с българска инвестиционна компания – MHQ Ltd, съобщиха вчера от компанията. Строителната дейност на новия, среден клас Novotel е планирана да приключи през януари 2013 г. Новият проект на Accor е част от 15-етажна сграда със смесено използване, проектирана за приблизително 8100 кв.м офис площи и 9600 кв.м хотелска част. Основната обслужваща част на хотела ще бъде разположена на първите две нива на сградата, офисната част – на следващите шест нива, а хотелските стаи ще заемат последните седем етажа.
Новият проект на Accor в България, под марката Novotel, ще предлага 177 стаи, от които 4 апартамента, 4 за хора със затруднено придвижване; 6 конферентни зали с обща площ 435 кв.м; зона за релакс от 118 кв.м; ресторантска част от 167 кв.м и 125 кв.м лоби бар.
Офисната част на MHQ Ltd. ще обхваща малко над 8100 кв.м, разположени на 6 етажа, клас А офиси в съответствие с международните стандарти на BOMA (Асоциацията на собствениците и управителите на сгради), под професионалното управление на King Sturge, определена за ексклузивен агент за отдаване на офис площи под наем.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване