04/17/11 14:51
(http://www.klassa.bg/)

Започва битка за мол „Витоша”

Началото на истинска битка за акциите на мол „Витоша” ще бъде поставено в епизода на „Стъклен дом: Изкушението” от 20:00 часа по bTV. Странни неща започват да се случват в търговския център и между съдружниците се прокрадват първите съмнения. Елена е сигурна, че зад всичко стои Тома, и споделя подозренията си с Камен. Той е склонен да й вярва и търси помощ от Ставрев. Двамата ще започнат разследване и ще се опитат да разберат коя е следващата жертва на мистериозния бизнесмен.
Боряна и Албена стават все по-близки и завърналата се сестра заживява в дома на младото семейство Касабови. Не толкова безоблачни са отношенията между Камен и Боряна и скоро между тях се появяват първите семейни проблеми.
Алекс се забърква в грозен скандал, който застрашава имиджа на доведения й баща - кмета Виктор Сарафов, и пречи сериозно на предизборната му кампания. Той решава да поеме нещата в свои ръце и да действа зад гърба на Елена в разрешаването на проблема. За пореден път майка и дъщеря ще влязат в остър конфликт. Дани ще зададе важен въпрос на Сиана – кой е бащата на детето й. Същевременно той ще е изправен пред сложна дилема относно бъдещето си и отново ще трябва да избира между любовта и мечтите си.
Ще успее ли Чарли да се измъкне от затвора и каква е новата задача на агент Колев? Отговорите идват в „Стъклен дом: Изкушението”.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване