04/19/11 17:54
(http://www.klassa.bg/)

Георги Първанов: Не може изборите да са на различни дати

Изключено е местните и президентските избори да се проведат на различни дати. Това заяви вчера на полигона край хасковското село Корен президентът Георги Първанов, който присъства на Деня за високопоставени гости на команднощабното учение "Съюзна сила 2011".
Държавният глава направи това изявление по повод предложения на парламентарно представени партии за различни дати за изборите, направени при проведените консултации за назначаване на Централна избирателна комисия. Първанов заяви, че подобни спекулации не може да има, защото съществува Изборен кодекс, в който нещата са "заковани". Президентът заяви, че ще подкрепи 100 процента предложените от военния министър кандидатури за повишения и назначения на заслужили офицери по повод предстоящия празник на Българската армия. „Направените предложения този път са по един надлежен ред, по утвърдения механизъм, обосновано и при това за авторитетни офицери, които добре познавам. Този път напрежение между нас няма да има“, каза президентът.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване