04/19/11 17:52
(http://www.klassa.bg/)

Изключиха Корман Исмаилов от ПГ на ДПС

Корман Исмаилов беше изключен от парламентарната група на ДПС. Така той автоматично престава да бъде член и на Централния съвет на движението, тъй като вече не е народен представител от квотата на ДПС. Това съобщи вчера говорителят на партията Камен Костадинов след заседание на парламентарната група. От ДПС призовават Исмаилов да напусне и парламента, тъй като е избран от партийните листи и според движението не може да бъде независим народен представител.
Преди седмица на заседанието на ръководството на ДПС лидерът Ахмед Доган даде на Исмаилов седем дни да преосмисли поведението си в подкрепа на Касим Дал. Тогава Исмаилов заяви пред журналисти: “Аз 39 години съм мислил, не ми трябва специална седмица, за да мисля“, и допълни, че продължава да смята, че ДПС трябва да се реформира. Исмаилов каза още, че възнамерява, ако го изключат от ДПС, да остане независим депутат.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване