04/20/11 17:29
(http://www.klassa.bg/)

"Пирин": Страх ни е от съдията за мача със "Славия"

Старши треньорът на „Пирин“ (Благоевград) Костадин Ангелов призна, че е силно притеснен от назначението на Георги Йорданов за съдия на днешния полуфинал за Купата на България срещу „Славия“. Двубоят е с начален час 15,00 и ще се предава по bTV Action. Ръководството на “Пирин“ е ангажирало три клубни камери, с професионални оператори, които да следят за съдийството в полуфиналната среща в столичния квартал "Овча купел". „Това е назначение, което е меко казано поръчково. Не може преди Венци Стефанов да иска доживотно наказание за Йорданов и да го упреква във въоръжен грабеж, а сега за този мач да слагат точно този съдия. Това е все едно моят баща да ме нашляпа, за да слушам, преди да ме заведе на лунапарк”, заяви Ангелов.
Наставникът на „Пирин“ започна пресконференцията с подготвена статистика от наказания точно на Георги Йорданов и прогнозира, че ще има поне няколко нарушения около границата на наказателното поле за удобния ляв крак на Божов или дузпа за „Славия“. Ако това не стане, Лаптопа пое ангажимент официално и публично да се извини за думите си. Еуфорията в Благоевград преди двубоя е много голяма и се очаква поне 500 фенове на „орлетата“ да присъстват на мача на стадион „Славия“. Ръководството на „белите“ направи промяна в цените на билетите, като всички слависти до 16 години ще влизат на стадиона безплатно. За останалите почитатели на "белия" тим в секторите "А" и "Б" ще се влиза само срещу 3 лева. За ложата цените на билетите са 10 лева. За гостите от Благоевград ще бъде отворен сектор "В" на стадиона в "Овча купел". Те ще могат да наблюдават двубоя срещу 5 лева.
Същевременно никакви наказания не наложи Дисциплинарната комисия относно последните нашумели дисциплинарни провинения в българския футбол. Отложеното от вторник за сряда заседание на Дисципа разгледа доклада на полицията в Перник, в който пишело, че не е ясно откъде и как е изстреляна сачмата, ранила фен на „Левски“ в главата. В доклада не била спомената нито дума за наличие на знаме със свастика в агитката на „сините“. По тази причина случаят остава без последствия и за двата тима. Никакво наказание няма и за старши треньора на „Славия“ Емил Велев, тъй като неприличният му жест към публиката на ЦСКА не е описан в докладите. Падналото паве на терена на „Лаута“ в мача „Локомотив“ (Пд) – „Локомотив“ (Сф) е описано като камък, без да се уточнява големината му, което не е довело до последствия за никого и също няма санкции за домакините. Постъпили са доклади за изгасналото осветление в Бургас на мача „Черноморец“ – „Литекс“, на базата на тях обаче не могат да бъдат наложени санкции – пишело, че е изгорял кабел, като причините са извън домакините.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване